Qingdao Laiya Industri na Trade Co., Ltd. ieu resmi diadegkeun dina 19 Désémber 2014. Ieu mangrupakeun produksi handicraft jeung ngolah perusahaan husus.

Kusabab ngadegna parusahaan, pausahaan geus diajar tina modél manajemén Toyota, sarta nurutkeun kaayaan kami sabenerna pikeun nyieun struktur organisasi profésional pikeun mastikeun kualitas produk sarta waktu pangiriman, sangkan produk kualitas luhur teh interpretasi best of sumanget tina Laiya.

parusahaan boga konsumén tungtung pausahaan Jepang tur Korea kasohor. Simkuring boga tim design ngora jeung dinamis, manajer modest sarta produser ngalaman, lolobana saha geus diajarkeun jeung diajarkeun di Jepang, sarta boga wawasan getol kana fashion. Urang narékahan pikeun terus tangtangan sarta innovate mun nyieun beuki hadé perhiasan pikeun minuhan kaperluan tingkat béda tina pamakéna.

  • Fashion retro ear clip Made of epoxy resin R&A
  • Wholesale Bracelet-4003
  • Bulu asesoris-1013
  • Pinggel-4003
  • Fashion Retro Ear Clip Made Of Epoxy Resin R&A
  • anting-0002