Qingdao LAIYA Industrisë dhe Tregtisë Co, Ltd ishte themeluar zyrtarisht më 19 dhjetor, 2014. Kjo është një prodhim dhe përpunim artizanat ndërmarrje e specializuar.

Që nga themelimi i kompanisë, kompania ka qenë e mësuar prej modelin e menaxhimit Toyota, dhe në përputhje me situatën tonë aktuale për të krijuar një strukturë profesionale organizative për të siguruar cilësinë e produktit dhe kohën e dorëzimit, për të bërë produkte të kualitetit të lartë është interpretimi më i mirë i shpirtit i LAIYA.

Kompania ka konsumatorët fund të kompanive të famshme japoneze dhe koreane. Ne kemi një ekip i ri dhe dinamik të projektimit, menaxherët modeste dhe prodhuesit me përvojë, shumica e të cilëve kanë studiuar dhe studiuar në Japoni, dhe kanë një pasqyrë të prirur në mënyrë të. Ne përpiqemi për të vazhdimisht të sfiduar dhe përtërij për të krijuar bizhuteri më shumë dhe më të mirë për të përmbushur nevojat e niveleve të ndryshme të konsumatorëve.

  • Fashion retro ear clip Made of epoxy resin R&A
  • Wholesale Bracelet-4003
  • E flokëve pajisje-1013
  • Byzylyk-4003
  • Fashion Retro Ear Clip Made Of Epoxy Resin R&A
  • palë vathë-0002