Кингдао Laiya индустрија и трговија копродукции, Ltd беше официјално основана на 19 декември 2014 година Таа е специјализирана за производство и преработка на ракотворби претпријатие.

Од основањето на компанијата, компанијата е учење од управување со модел на Тојота, и според нашите фактичката состојба за воспоставување на професионална организациска структура за да се обезбеди квалитетот на производот и време на испорака, да се направи со висок квалитет на производите е најдобра интерпретација на духот на Laiya.

Компанијата има крајни корисници на познатиот јапонски и корејски компании. Имаме млад и динамичен дизајн тим, скромен менаџери и искусни производители, од кои повеќето ги проучувале и студирал во Јапонија, и имаат силен увид во модата. Ние се стремиме постојано да се преиспита и да пронаоѓаат за создавање на повеќе и подобри накит за да се задоволат потребите на различни нивоа на потрошувачите.

  • Fashion retro ear clip Made of epoxy resin R&A
  • Wholesale Bracelet-4003
  • Коса додатоци-1013
  • Нараквица-4003
  • Fashion Retro Ear Clip Made Of Epoxy Resin R&A
  • обетки-0002