Qingdao Laiya Industry lan Trade Co., Ltd. sacara resmi diadegaké ing 19 Desember, 2014. Iku produksi kerajinan lan Processing perusahaan specialized.

Wiwit saka perusahaan, perusahaan wis learning saka model Manajemen Toyota, lan miturut kahanan kita nyata kanggo netepake struktur organisasi profesional kanggo mesthekake kualitas produk lan wektu pangiriman, kanggo nggawe produk kualitas iku interpretasi paling saka roh saka Laiya.

Perusahaan wis pelanggan pungkasan perusahaan Jepang lan Korea sing misuwur. We duwe tim desain enom lan dinamis, Managers andhap asor lan prodhusèn ngalami, paling kang wis sinau lan sinau ing Jepang, lan duwe kaweruh ngengkel menyang fashion. Kita usaha kanggo saya tantangan lan inovasi kanggo nggawe liyane lan luwih perhiasan kanggo nyukupi kabutuhan beda tingkat konsumen.

  • Fashion retro ear clip Made of epoxy resin R&A
  • Wholesale Bracelet-4003
  • Rambut aksesoris-1013
  • Gelang-4003
  • Fashion Retro Ear Clip Made Of Epoxy Resin R&A
  • anting-0002